Belek

Plaatsen > Belek

Het mooie Belek is gelegen aan de voet van het Taurusgebergte, omgeven door een met pijn- en eucalyptusbomen begroeide vlakke kuststrook. Belek ligt ca. 30 km ten oosten van Antalya. Het is een van de nieuwste vakantieoorden aan de Turkse Rivièra. 

Belek is het juiste adres voor een heerlijke relaxte vakantie en om de populaire golfsport te beoefenen. De mooiste en meest uitdagende golfbanen vindt u in Belek. De golfliefhebbers hebben hier een keuze uit 5 professionele golfbanen. Belek biedt een prachtig golfcomplex met een wedstrijdbaan van 18 holes en een baan van 9 holes om lessen te volgen.

Niet alleen de golfsport is erg populair, ook is het mogelijk om verschillende watersporten zoals waterskiën, surfen en duiken te beoefenen. 

Belek biedt in de naaste omgeving prachtig ongerepte natuurgebieden, romantische zandduinen begroeid met pijnbomen, dichte eucalyptuswouden, kilometers lange stranden en schitterende hotels.

Er zijn veel medisch specialisten in Belek, waaronder een huisarts, kinderarts en een chirurg. Ook komen er regelmatig specialisten uit Antalya.
De volgende specialisten brengen Belek regelmatig een bezoek: Chirurg, Dermatoloog, KNO-arts, Oogspecialist, Orthopedisch specialist, Psychiater, Uroloog.